Jesenja Sezona Profesionalnog Fotografisanja Dece i Porodice

Već duže vreme razmišljate o profesionalnom fotografisanju dece?

Možda je jesenja sezona baš pravi momenat da porazmislite o tome. Profesionalno fotografisanje dece je svakako uspomena koja zaista nema cenu.

Kako nam se približavala jesenja sezona, razmatrali smo opciju fotografisanja u prirodi i fotografisanja u našem studiju na otvorenom u Novom Sadu. Studio je prevagnuo i ono što ćete uskoro videti ispod će vam slikovito dočarati i zašto. 

O tome kako funkcioniše fotografisanje u našem studiju možete pročitati ovde, ali ono što odmah želimo da vam kažemo je da boje koje preovladavaju u našem studiju trenutno su zaista čarobne.

Sezona jesenjeg dečijeg i porodičnog fotografisanja počinje 1. Oktobra 2020. I trajaće do sredine Novembra. Termini se uveliko zakazuje i moguće je to uraditi online, samo pratite kratak upitnik ovde.

Pripremili smo mnoštvo rekvizita i ambijent prilagodili jesenjem duhu u potpunosti. Ono što se roditelji najčešće pitaju je šta da obuku svojim mališanima. Mi kao rešenje predložimo boje, i savetujemo da odeća bude vrlo jednostavna, ne previše šarena, kako bi se lako uklopilo u ambijent. Nekada zapravo umešamo prste i sami promenimo detalje na odeći prilikom obrade fotografije.

Šta možete da očekujete od jesenje sezone?

Pogledajte i sami.

Jedan od setova krase malo tamnije jesenje boje, dok je drugi set bele pozadine i boje su svetlije. Ono što je prednost našeg studija je to što je na otvorenom i dnevna, prirodna svetlosta zaista fotografijama daje posebnu draž. Ukoliko i dalje niste sigurni da li je jesenje fototografisanje dobar izbor za vas, možda je najbolje da pogledate još neke fotografije.

Kako i kad možete da zakažete fotografisanje?

Možete odmah, vrlo jednostavno. Ovde možete preuzeti cenovnik i ostale informacije, i ukoliko ste zainteresovani, možete se direktno zakazati online, možete posetiti našu Facebook ili Instagram stranicu i zakazati putem inboxa, ili nas pozvati na 065 680 4186. Imamo tri termina dnevno i tri paketa u ponudi.

Radosno vas očekujemo i ove, a i svake druge sezone, a do tada, pogledajte našu galeriju fotografija.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hvala na interesovanju

Proverite svoj Email, uskoro ce Vam stici cenovnik.

Želite više informacija?

Dobićete detaljne informacije o tome kako funkcioniše fotografisanje i koje su cene paketa na vašu email adresu.