Sve o Našoj Postavci Napolju

Šta to znači ”postavka napolju”?

U sklopu našeg studija, iako na drugoj lokaciji od našeg studijskog, zatvorenog prostora, postoji postavka na otvorenom koju uredjujemo svakog godišnjeg doba u skladu sa godišnjim dobom. To je nekada bila drvena platforma nalik na prostoriju koja služi da imitira zidove. Pod vedrim nebom što je glavni razlog zbog kojeg smo odlučili da ovakav koncept fotografisanja ponudimo našim sugradjanima. Sada je ta postavka vrt koji proširujemo svake godine. Pogledaj video ovde da bolje razumeš kako to zapravo izgleda.

Proleće 2024.

Proleće 2023.
Leto 2022.

Prednosti dnevnog svetla za fotografisanje

Iako veštačko osvetljenje nudi veću kontrolu prilikom fotografisanja, dok sunčevo osvetljenje varira u toku dana i time postaje pravi izazov za jednog fotografa, mi smo u tom izazovu prepoznali čari koje možete uočiti na našim fotografijama. Pozicija sunca i oblaka utiče na kompoziciju, dubinu i boje na fotografijama, s toga kroz iskustvo, prepoznali smo najbolje termine u odredjenim sezonama koji daju najlepše boje i srednji kontrast. Svako godišnje doba daje drugačije tonove na fotografijama.

Leto 2022.
Jesen 2020.
Jesen 2022.

Svako godišnje doba je priča za sebe

Dok leti vladaju topli tonovi, a u zlatnom satu, kada sunce polako počinje da zalazi gotovo zlatni tonovi, s jeseni recimo možete očekivati čokoladne, smedje, zaista prave jesenje boje. Na početku svakog godišnjeg doba naša drvena platforma se preuredjuje. Naš fotograf svojim rukama dekoriše svaku postavku, najčešće u nekom rustičnom maniru.

Kako je nastala prolećna postavka.

Kada je vremenska neprilika, termini koju su zakazani najčešće moraju da se pomere. S toga je pravi izazov fotografisati zimi na ovakvoj postavci i gotovo svake zime biramo da to radimo u studiju unutra. Kada se ipak ohrabrimo da iskoristimo lepotu koju i zima nosi sa sobom, njene hladne tonove na fotografijama i mogućnost da koristimo našu mašinu za vestački sneg, to izgleda magično. Jedne zime fotografisali smo i noću i danju, i našim klijentima stvorili jedinstvene uspomene.

Zima 2021.
Zima 2021.

Gde se postavka nalazi?

Postavka se nalazi na dvorišnom posedu u Novom Sadu, na Klisi. Deci je vrlo često teško da se opuste u novom prostoru. Zato su tu ljuljaške, tobogan, klackalica, pesak i razni drugi sadžaji namenjeni najmlađima. Naš cilj je da se u ovom fotografskom prostoru istinski opustite, jer je to jedan od recepata za dobre fotografije.

Hvala na interesovanju

Proverite svoj Email, uskoro ce Vam stici cenovnik.

Želite više informacija?

Dobićete detaljne informacije o tome kako funkcioniše fotografisanje i koje su cene paketa na vašu email adresu.