Sve Što Treba da Znate o Našem Fotografskom Studiju

Kao i sve druge sjajne stvari u životu, naš fotografski studio na otvorenom nastao je sasvim spontano, ali ne i slučajno. Reč je o jedinstvenom konceptu na ovim prostorima, gde se mašta i priroda stapaju u jedno, sa namerom da stvorimo što prijatniji ambijent za fotografisanje. Smešten je u mirnom naselju u Novom Sadu i otvoren za sve ljude koje žele da na fotografijama zabeleže važne životne momente sa svojim najdražima.

Prijatan Prostor Neograničenih Mogućnosti

Velik dvorišni posed omogućio nam je da smestimo četiri različita fotografska scenska seta. Reč je o drvenim postavkama opremljenim interesantnim nameštajem, u različitim temama. Uz velik broj dodatnih rekvizita i scenografskih elemenata, mogućnost fotografisanja u raznovrsnim ambijentima je gotovo neograničena. Porodična fotografija je ujedno i studio u kojem se fotografišu čitave porodice naših klijenata, ali i naš porodičan posao. 

Obožavamo decu i prostor smo prilagodili i njihovim potrebama. Deci je vrlo često teško da se opuste u novom prostoru. Zato su tu ljuljaške, tobogan, klackalica, pesak i razni drugi sadžaji namenjeni najmlađima. Naš cilj da se u ovom fotografskom studiju osećate kao kod kuće, da se istinski opustite, uživate u trenutku, a naš fotograf će sve to zabeležiti. 

U naš studio su dobrodošli svi, bez obzira na godine, fotografišemo i pojedince i porodice, fotografišemo parove, bebe, fotografišemo decu. Fotografišemo i kućne ljubimce. 

Šta Vas Sve Čeka u Našem Studiju?

Tematiku fotografisanja biramo usklađujemo sa vašim senzibilitetom. 

Klijenti nas vrlo često pitaju da li je potrebno da se pripreme za fotografisanje. Odgovor je i da i ne. Voleli bismo da to vreme provedete u jednom opuštenoj atmosferi, da budete ono što jeste. Vrlo često se klijenti fotografišu bosi, u garderobi koju sami ponesu, vrlo jednostavnoj, čak i potkošulji, beloj košulji i slično. Osmesi budu spontani, to nam je i glavni cilj.

Kako Izgleda Čitav Proces Fotografisanja? 

Pre nego što dođete u naš fotografski studio, potrebno je da rezervišete svoj termin. To možete učiniti vrlo jednostavno, ovde na sajtu, ili nas kontaktirajte putem društvenih mreža. Pozvaćemo vas, postaviti nekoliko pitanja i zakazati termin. U studio dolazite u zakazano vreme. Trudimo se da između dva fotografisanja napravimo dovoljno veliku pauzu, i ne pravimo žurbu ako je potrebno da produžimo vaš boravak i fotografisanje nešto duže od planiranog. Nekad se zaista desi da u tim trenucima nastanu najbolje fotografije, a to nam je najvažnije. 

Kada dođete u studio, poslužićemo vam osveženjem i objasniti sve opcije koje nudimo. U toku fotografisanja pravimo pauze, a glavni cilj je da obavimo profesionalno fotografisanje što opuštenije. Nakon što se fotografska sesija završi, u narednih nekoliko dana, nakon  pristupamo obradi fotografije. Konačno, dobijate digitalni album sa fotografijama, koji možete preuzeti online ili neke druge opcije u zavisnosti od toga koji paket izaberete.

Prirodno Svetlo kao Alat i Inspiracija, Retro Fotografija kao Rezultat

Radomir Ajduković, glavni majstor našeg studija, fokusiran je na izradu fotografija specifične, visoke obrade. Jedan od razloga zašto je naš fotografski studio smešten na otvorenom, jeste zato što smo zaljubljenici u prirodu i prirodno svetlo. Radomir je profesionalno počeo da se bavi fotografijom 2018., i vrlo brzo je izgradio prepoznatljiv stil. 

Fotografije koje su naš zaštitni znak mogu se okarakterisati kao tzv. fine art fotografija. Trudimo se da ne koristimo veštačke izvore svetlosti, ali u procesu obrade dodajemo nepostojeće, uglavnom nadrealne elemente na fotografije. Kod nas je sve stvar dogovora, i vrlo često izlazimo u susret klijentima. Ipak, retko izlazimo izvan ovog retro stila.

magicno studijsko fotografisanje dece

Fotografski Studio kao Porodičan Biznis

Činjenica na koju smo posebno ponosni jeste da je naš fotografski studio poduhvat u kojem učestvuje čitava porodica. U tu porodicu, osim nas troje, ubrajamo i naše porodične ljubimce, imamo 5 pasa i 3 mačke. Upravo su naši kućni ljubimci zaslužni što je fotografija postala sastavni deo našeg svakodnevnog života.

Za nas fotografija nije samo posao, već nešto što nas čini srećnima, na šta smo jako ponosni i u čemu veoma uživamo. Zato nam je važno da se kod nas osećate prijatno, kao u krugu svoje porodice. Voleli bismo da ovo postane fotografski studio kojem se rado vraćate i kojem beležite svoje važne, ali i obične životne trenutke.

Mogućnost Fotografisanja na Drugim Lokacijama

Osim fotografisanja u studiju, nudimo i usluge fotografisanja na drugim lokacijama, u prirodi, negde otvorenog, ali i zatvorenog tipa. Pročitajte i druge tekstvove na našem blogu i saznajte koje su to idealne lokacije za fotografisanje u Novom Sadu i Beogradu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hvala na interesovanju

Proverite svoj Email, uskoro ce Vam stici cenovnik.

Želite više informacija?

Dobićete detaljne informacije o tome kako funkcioniše fotografisanje i koje su cene paketa na vašu email adresu.