Top 5 Mesta za Fotografisanje u Novom Sadu i Okolini

1. Fairy Oak – Začarani Hrast

Kuća u Vrdniku koju možete iznajmiti za fotografisanje na sat ili na dan. Bilo da želite da organizujete fotografisanje mladenaca, ili romantično venčanje, porodično fotografisanje, trudničko, fotografisanje dece, svaka ideja se lako realizuje u ovakvom ambijentu. Kliknite ovde i pogledajte kako izgleda ambijent ove magične kućice, a ispod pogledajte i primer jednog fotografisanja mladenaca, koje je uradio naš fotograf Radomir Ajduković, vlasnik studija Porodična Fotografija.

2. Petrovaradinska Tvrđava

Jedan od najprepoznatljivijih simbola Novog Sada, Petrovaradinska tvrđava, savršeno je mesto za fotografisanje za različite povode. Ukupne površina od 112 hektara i bogate dinamike, ova znamenitost vam pružiti neograničen broj postavki za fotografisanje. Neka od karakterističnih lokacija na tvrđavi su stepenice koje vode do sata, terasa koja je okrenuta ka Novom Sadu, terase koje gledaju ka novosadskom Štrandu, a za željne avanture, tuneli ispod tvrđave takođe mogu biti odličan ambijent za fotografianje. 

U podnožju tvrđave nalazi se staro gradsko jezgro Petrovaradina, nedavno renovirano i prepoznatljivo po vijugavim ulicama interesantnim fasadama. Ambijent na levoj obali Dunava spada u romantičnije lokacije, i odlično je mesto za nastanak prewedding fotgorafija.

3. Rođendaonica Avantura

Jedno od naših omiljenih mesta za fotografisanje u Novom Sadu je rođendaonica Avantura. Izmešten daleko od gradske vreve, ovaj posed je u potpunosti prilagođen deci i njihovim potrebama. Drveno dečije igralište, poniji, vrbe , vigvami, ležaljke i mostići, divan su prostor za održavanje, ali i fotografisanje zabava u kojima su glavni akteri ne samo deca, već i odrasli. 

Romantičan, pomalo tom-sojerovski ambijent i mnoštvo rekvizita olakšavaju posao fotografima, a fotografije nestvarnim čak i bez naknadno dodatnih elemenata.

4. Fotografski Studio Porodična Fotografija

Studio Porodična fotografija poslednjih meseci postao je omiljeno mesto za fotografisanje, ne samo Novosađanima, već i stanovnicima drugih gradova. Iako je reč o fotografskom studiju, od ostalih se razlikuje zato što je smešten na otvorenom delu, dok kada vreme to ne dozvoljava, tokom novogodišnje sezone, fotografisanje se odvija i u zatvorenom delu. Studio podrazumeva drvenu platformu, uvek sa različitom tematikom koju diktira sezona, koja se dodatno menja i dopunjava promenom rekvizita i postavke. Deca svih uzrasta, čitave porodice, vlasnici i kućni ljubimci, svakodnevni su gosti ovog studija.

Sve funkcioniše po principu zakazivanja termina, atmosfera je porodična i ležerna, fotografska oprema profesionalna, a rezultat su fotografije visokog kvaliteta. Ceo koncept je zamišljen tako da provedete 30 minuta do sat vremena zabavljajući se, a fotografije ostaju zauvek da vas podsete na jedan predivan dan. Celokupnu ponudu mozete preuzeti ovde.

Fotografije ispod su sa postavke tokom proleća, s tim da imajte na umu da se postavka sa svakim godišnjem dobom menja.

5. Futoški Park

Futoški park je jedna od manje poznatih lokacija u Novom Sadu. Po izgledu podseća na Dunavski, ali je manje posećen i zapravo pogodniji za fotografisanje. Klasična parkovska atmosfera, obogaćena jezerom, najpogodnija je za fotografisanje parova, porodičnih piknika, i sve popularnijih fotgorafisanja sa kućnim ljubimcima. 

Park je jednako lep tokom svih godišnjih doba, a u blizini se nalazi i hotel Vila park, koji takođe može biti idealno mesto za fotografisanje.

Ovo je bio naš izbor savršenih mesta za fotografisanje u Novom Sadu, a vi, ukoliko imate svoj predlog, obavezno nam javite pa ćemo ih uvrstiti kao bonus lokacije. 

Hvala na interesovanju

Proverite svoj Email, uskoro ce Vam stici cenovnik.

Želite više informacija?

Dobićete detaljne informacije o tome kako funkcioniše fotografisanje i koje su cene paketa na vašu email adresu.